top of page

CSALÁDI MEDIÁCIÓ

A családi mediáció körébe tartozik minden családon belüli; szülők és gyermek, vagy testvérek közötti nehézségek kezelése.

 

Célja, hogy - olyan életet, mindennapi rutint alakítson ki a család közösen, ami mindenkinek megfelel. Mivel az egész család együtt hozta létre azokat a konfliktusokat, amiket már nem képesek kezelni, mindenkire szükség van az ülésen.

 

Annak ellenére, hogy a családi mediációnak nem az a feladata, hogy a konfliktusok, sérelmek hátterében levő okokat feltárja, a mediációs ülés során mégis felszínre kerülnek korábbi sérelmek és  ki nem mondott félreértések, ám egy sokkal emészthetőbb formában.
 

A mediáció alatt - a mediátor segítségével - olyan gyakorlati kommunikációs módszert tanulhatnak a családtagok, mellyel képesek lesznek mostantól egymásra odafigyelni, és asszertíven kimondani igényeiket.  

Forduljon hozzám bizalommal,
ügyét minden esetben diszkréten kezelem!

Klara.Acs.mediacio@gmail.com

+36 70 314 5367

1035 Budapest, Hévízi út 9. földszint

KAMASZKORI MEDIÁCIÓ

 

A családi konfliktusok körébe tartozik a kamaszkori mediáció is, mikor a serdülőkor "szárnybontásaiból" és a generációs különbségekből adódó konfliktusokat igyekszünk feltárni és közösen megoldani azokat.

 

A konkrét témát feldolgozó mediációs ülés mellett,

konfliktus-kezelési, viselkedési és kommunikációs workshopjaimon megtanulható minden olyan technika, mely hozzásegít egy békés, szeretetteljes családi légkör kialakításához.

Az igazi elsődleges biztonságérzetet egy gyermeknek, mindig a család adja, ezért oly fontos az otthoni kiegyensúlyozott, nyugodt családi élet.

bottom of page